02

Korosztályos válogatott edzőtáborok 17 NEKA-s játékossal

2023. január 07, szombat 21:21 | Utánpótlás

Már most és a következő napokban több helyszínen készülnek együtt a magyar korosztályos férfi kézilabda-válogatottak. A szövetségi edzők a keretekbe összesen 17 NEKA játékost hívtak be. A juniorok Balatonbogláron edzőtáboroznak és két mérkőzést játszanak Szerbiával. Az ifjúsági korosztály Tiszakécskén gyakorol, majd egy négy nemzet tornával zárja a hetet, míg a serdülők Szentgotthárdon töltenek néhány napot, és Ausztriában lépnek pályára két edzőmeccsen.

Férfi juniorválogatottunk Sótonyi László vezetésével Balatonbogláron edzőtáborozik január 8. és 14. között. A keretben a NEKA játékosok közül kilencen - Bodócs Marcell, Karai Miklós, Krakovszki Bence, Krakovszki Zsolt, Palasics Kristóf, Papp Tamás, Szilágyi Benjamin, Tárnoki Márkó és Temesvári Gábor szerepel. A magyar csapat január 13-án pénteken 16 órától és 14-én szombaton 12 órától a szerbekkel játszik felkészülési mérkőzést, mindkét találkozóról élő közvetítés lesz.

A férfi ifjúsági válogatott Tiszakécskén készül együtt, a behívott játékosok közül négyen - Bali Bence, Kathi Sándor, Kovács Tamás és Radvánszki Attila - képviseli a NEKA-t. A program részeként a mieink négy nemzet tornán mérik össze erejüket a szlovének, a spanyolok és a szerbek korosztályos válogatottjával.

A serdülő fiúk január 5-től már Szentgotthárdon gyakorolnak együtt, Janowszky Soma, Szabadi Milan Anthony, Vida Rókus és Zakor Zalán tagja a keretnek játékosaink közül. A válogatott Ausztriában két edzőmeccsen lép pályára.

 

< vissza