01

Közel kétszáz gyerek a NEKA-táborban

2020. június 22, hétfő 16:53 | Nemzetközi edzőközpont

A hétfői érkezés után beköltözött, majd délután már az első edzésen is részt vett a várva várt NEKA nyári táborába jelentkezett 173 fiatal kézilabdázó. A gyerekek hamar összeismerkedtek egymással, és láthatóan vidáman, izgatottan készülnek a szakmai képzésben és szabadidős programban is bővelkedő napokra.
A június 22–26-ig tartó tábor meghirdetése óta hatalmas volt az érdeklődés, mindenkinek hiányzott már a mozgás, és a tavalyi létszámot túlszárnyalva, idén 173-an jelentkeztek. A 96 lány és 77 fiú kézilabdázó az ország minden részéből, sőt Németországból, illetve Szerbiából érkezett. Többen ismerték már egymást, akár a saját klubjukból, akár korábbi táborokból, de a távolról érkezők is rögtön megtalálták egymással a közös hangot és témákat, így a délutáni edzéseken már a hangulatra sem lehetett panasz.
A gyerekek kisebb csoportokba kerültek, így a NEKA edzői – Bohus Beáta, Hajdu János, Lehőcz Zoltán, Kiss Szilárd, ifj. Kiss Szilárd, Kopornyik Zsolt, Siti Beáta, Sótonyi László, Vártok Ákos és dr. Woth Péter – több időt tudnak szánni egy-egy játékosra az edzések során. 
Valamennyi csoportot az akadémia kijelölt munkatársai koordinálják, ráadásul a NEKA növendékei is segítséget nyújtanak a táborozó gyerekek programjának lebonyolításában.
A hétfői menetrendben a beköltözést és ebédet követően edzések, majd a kora esti szórakoztató programok szerepelnek, a folytatásban pedig – a jó időben bízva – többek között strandkézilabda, balatoni fürdés, mérkőzések, bobozás, vidámpark, illetve kirándulás várja a fiatalokat, akik garantáltan fáradtan, élményekkel telve térhetnek majd haza pénteken.
Azok pedig, akik most kaptak kedvet a kézilabdatáborhoz, jelentkezhetnek a második felvonásra, amelynek jelentkezési lapja letölthető innen: 
 
 
HTTPS://NEKA.HU/NYARITABOR < vissza