07

Mától kaphatók a jegyek a Fradi elleni mérkőzésre

2021. május 04, kedd 15:15 | Utánpótlás

A Boglári Akadémia-SZISE csapata május 8-án, szombaton 11.30-tól a Ferencvárost fogadja a K&H női kézilabda liga 22. fordulójában. A mérkőzést nézők előtt rendezzük meg, az online jegyvásárlási lehetőség mellett a helyszínen, a NEKA Sportcsarnok pénztárában is lesz mód belépőt venni egységesen 1000 forintért, a mérkőzés napján 10 órától.

A csarnokba való belépés és a mérkőzés megtekintése védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők számára engedélyezett. Fontos hangsúlyozni, hogy a védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes, az igazolványok meglétét a bejáratnál ellenőrzik.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy amennyiben valaki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, nem léphet be a sportcsarnokba és az online módon megváltott belépőjegy árát nem áll módunkban visszatéríteni. 

Online jegyvásárlás az alábbi linken: https://tickets.funcode.hu/event/neka0508?fbclid=IwAR1BAPDc3YNqIUXRJqMdy0N1qLSFBLEayfaMewIojTxs6rZvzEEiFCoZ1UQ

A ferencvárosi szurkolók a C jelű vendégszektorban foglalhatnak helyet.

 

< vissza