03

Megyei bajnok a NEKA fiúcsapata

2023. május 14, vasárnap 21:10 | Utánpótlás

Hazai pályán nyert 43-29-re a NEKA a Somogy-Baranya megyei férfi bajnokságban a Komló ellen, így az utolsó forduló mérkőzésének eredményétől függetlenül már bajnoknak mondhatja magát. Lehőcz Zoltán együttese azonos ponttal áll a második Barccsal, de miután riválisunk ma vereséget szenvedett, az egymás elleni párharcokban jobbak vagyunk, így már biztos az aranyérem. A 2022/23-as szezonban ez az első korosztályos bajnoki címe az akadémiának. A férfi NB II-es pontvadászatban szintén itthon, 30-25-re győztünk a Hőgyész ellen.

Somogy-Baranya megyei férfi bajnokság:

NEKA – Komlói KC 43-29 (20-14)

Játékvezetők: Akácsos I., Kertész A.

NEKA: Széll R., Gulyás Sz., Vida R. (kapusok), Lepir S. 7, Tömöri D. 1, Brucker B. 2, Csengeri B., Kollár B. 4, Hunyadvári Á. 3, Ambrus Z. 1, Peller B. 7, Kun B. 1, Pál Sz. 11, Vajda B. 1, Boldog B. 1, Urbán T. 4 – vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Kiállítások: 6 perc, illetve 10 perc

Hétméteresek: 7/6, illetve 6/4

MESTERMÉRLEG:

Lehőcz Zoltán: Gratulálok a csapatnak a mai győzelemhez és az ezzel megszerzett bajnoki címhez. Ebben a bajnokságban egész évben az volt a cél, hogy játéklehetőséget kapjon mindenki, örülök, hogy ez ma is teljesült. A NEKA fiú 3-as és 4-es csapatának közös együttműködése ez az eredmény, amit ugyanúgy értékelni kell.

JÁTÉKOS SZEMMEL

Brucker Balázs: Fizikálisan mindig nálunk erősebb ellenfelek ellen játszottunk. Kicsit belekóstolhatunk, hogy milyen a felnőtt ligában játszani, mindenki szerepet kapott, hogy bizonyítson. Gratulálok a csapatnak a bajnoki címhez!

Kollár Benedek: Meccs elején még fej-fej mellett volt a két csapat, de amikor meggyorsítottuk a támadásunkat és okosabban védekeztünk, előnyre tettünk szert. A második félidőben csak jobban növeltük az előnyünket, ez vezetett egy magabiztos győzelemhez! Gratulálok a csapatnak! Hajrá NEKA!

Vida Rókus: A mérkőzésbe nagy tűzzel mentünk bele, ami látszott is a pályán, voltak hibáink, de tudtuk őket korigálni. A meccs végig küzdöttünk. Gratulálok a csapatnak!

fotók: NEKA/Tompos Gábor

Galéria

Férfi NB II-es bajnokság:

NEKA U23 – Hőgyészi SC 30-25 (12-12)

játékvezetők: Cseszregi B., Sörös Cs.

NEKA: Győri N., Radvánszki A. (kapusok) Csanálosi R. 3, Kanyó B. 3, Deák Á. 4, Bodnár B. 2, Varga B. 1, Bali B. 3, Hajzer D., Pintér D., Angebrandt Á., Dömötör Á. 3, Erdős Cs., Nyéki I. 1, Juráskó M., Lendvai Sz. 5 – vezetőedző: Kopornyik Zsolt

Hétméteresek: 2/2, illetve 6/4

Kiállítások: 10 perc, illetve 10 perc

 

Galéria

< vissza