20

Motiváltan várjuk a Dunaújvárost

2021. április 01, csütörtök 16:55 | Utánpótlás

A Boglári Akadémia-SZISE csapata pénteken 16 órakor a Dunaújvárosi KKA együttesét fogadja Balatonbogláron. A mieink a legutóbbi fordulóban elszenvedett szombathelyi vereséget követően igyekeznek motiváltan pályára lépni és tudásuk legjavát nyújtani a rutinos ellenféllel szemben, amelynek tíz nap alatt ez lesz a negyedik mérkőzése. A 16 órakor kezdődő párharcot élőben közvetítjük youtube-csatornánkon.

A Dunaújváros jelenleg a K&H női kézilabda liga kilencedik helyén áll, a Siófok elleni bravúros győzelem után a Győr és a Fradi ellen kellett bizonyítaniuk Vágó Attila játékosainak, majd kedden 31-24-re verték a Mosonmagyaróvárt a Liga Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Tíz nap alatt negyedik találkozójára készül ellenfelünk, amely lendületben van, kérdés, hogy a fáradtság mennyire befolyásolja majd teljesítményüket.

A NEKA bázisára épülő Boglári Akadémia-SZISE szeptemberben 30-28-as vereséget szenvedett Dunaújvárosban, ám akkor nem játszott a mostanában remek formában kézilabdázó Bulath Anita, aki nyolc gólt lőtt a keddi Liga Kupa meccsen. A boglári lányok továbbra is a fejlődést és a rutinszerzést szem előtt tartva, gyakorlatilag mindent egy lapra feltéve várhatják a pénteki összecsapást, ahol fontos szerep juthat kapusunknak, Gercsó Nórának, aki elmondta, hogyan várja a meccset.

Élő közvetítés az alábbi linken nézhető: https://www.youtube.com/watch?v=VU619xLWC40

fotó: NEKA/Tompos Gábor

 

< vissza