01

Nagyszerű ifi siker

2021. november 16, kedd 21:46 | Utánpótlás

Hazai pályán gyűjtötte be nyolcadik győzelmét a NEKA férficsapata, amely az ifjúsági II. osztályú bajnokságban 34-29-re nyert a BVSC ellen. A mérkőzés első félidejében még kiegyenlített küzdelem folyt, majd a mieink a második játékrészben növelni tudták előnyüket, javítottak a védekezésen és végül megőrizték százszázalékos teljesítményüket.

Férfi ifjúsági II. osztály-Nyugat – 8. forduló

Nemzeti Kézilabda Akadémia II. – BVSC–Zugló 34–29 (15–15)

Balatonboglár, NEKA Csarnok, 30 néző

Vezette: Bán–Farkas László, Miksó Dániel

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Csányi P., Győri N., Széll R. (kapusok) – Deák Á. 9 (1), Janowszky S. 6, Lendvai Sz. 4, Varga B. 4, Kiss M. 3, Brucker B. 2, Juráskó M. 2, Sikler K. 2, Faluba F. 1, Tömöri D. 1, Hajzer D., Szabó L. – megbízott edző: Kopornyik Zsolt

BVSC–Zugló: Varga B. (kapus) – Sebestyén Á. 8 (4), Rajna–Rimek D. 5, Nemes K. 4, Sebestyén B. 4, Szabó D. 4, Vili D. 3, N. Cattaneo 1, Mundweil Zs., Simkó R. – vezetőedző: Szakál Dániel

Az eredmény alakulása: 7.p.: 4–4; 10.p.: 7–5; 14.p.: 7–9; 20.p.: 9–12; 26.p.: 14–12; 37.p.: 19–15; 42.p.: 23–18; 46.p.: 25–22; 53.p.: 30–24; 58.p.: 33–27

Hétméteresek: 2/1, illetve 5/4

Kiállítások: 4 perc, illetve –

MESTERMÉRLEG

Kopornyik Zsolt: Nagyon boldog vagyok, a csapat szereplése kifejezetten jó volt, támadásban ötletesen kézilabdáztunk, védekezésben a szisztémaváltást követően pedig stabilizálni tudtuk a területeket. Sikerültek a labdaszerzéseink és ütközéseink is. A győzelmünket a csapat edzőjének, Lehőcz Zoltánnak ajánljuk, várjuk vissza, jobbulást kívánunk neki.

JÁTÉKOS SZEMMEL

Szabó Levente: Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, hisz nagyon kemény munkával tudtuk elérni ezt a sikert. Az első félidőben a védekezés nem nagyon állt össze, ész nélkül kirontottunk az emberekre, amiből sok bejátszás született. A másodikban ráéreztünk és sok-sok labdát tudtunk szerezni majd könnyű gólokat lőttünk, így nagyobb előnyre tettünk szert, amit a meccs végéig sikerült tartani.

Janowszky Soma: Tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk egy idősebb ellenfél ellen, az első félidő szoros volt míg a másodikban előnyt növeltünk, a védekezésben voltak hibáink, de támadásban összeszedettek voltunk! Gratulálok a csapatnak.

Győri Nándor: Ez a meccs a bajnokság egyik rangadója volt, tehát úgy is álltunk hozzá. Támadásban jól kezdtük a meccset, sokszor eljutottunk ziccerig bár nem tudtunk mindent belőni. Védekezésben nem voltunk fegyelmezettek, ezért sokszor eljutottak ziccerig. A félidőbem még szoros volt az állás, de a második félidő elején szerencsére el tudtunk kicsit lépni amit végéig tudtunk is tartani. Gratulálok a csapatnak!

fotó: archív

< vissza