07

Négy válogatottban - 18 NEKA játékos

2021. április 26, hétfő 09:51 | Utánpótlás

A héten több korosztályos válogatott – a férfi junior, ifjúsági és serdülő, illetve a leány serdülő nemzeti csapat - edzőtáborozik különböző helyszíneken, a NEKA játékosai közül összesen 18-an kaptak meghívást a keretekbe.

A Sótonyi László által irányított férfi junior-válogatott Telkiben készül együtt, a Nemzeti Kézilabda Akadémiát Bendicsek Ákos, Dely Márton és Kovács Gergő képviseli a keretben.

Kárpáti Krisztián a férfi ifjúsági-válogatott siófoki edzőtáborába öt növendékünket - Bodócs Marcellt, Papp Tamást, Radvánszki Zsoltot, Takács Ákost és Temesvári Gábort hívta be.

A fiú serdülő nemzeti csapat Kopornyik Zsolt szövetségi edző vezetésével ugyancsak Siófokon gyakorol, a NEKA játékosok közül Fekete Árpád, Kathi Sándor, Kovács Tamás, Molnár Robin, Terjék Roland és Viski Szabolcs tagjai a keretnek.

A leány serdülő-válogatott április 25-28-ig Balatonbogláron tartja edzőtáborát Penszki Gergely szövetségi edző és Pigniczky Krisztina edző vezetésével. Az előző két összetartáshoz hasonlóan ezúttal is 20 fős kerettel dolgoznak a szakemberek, a keretben Fodor Zsófia, Pálmai Liza, Mórocz Fanni és Molnár Fruzsina szerepel a NEKA kézilabdázói közül.

 

< vissza