21

NEKA-kiválasztónap: száz feletti létszám

2020. október 16, péntek 14:09 | Utánpótlás

A Nemzeti Kézilabda Akadémia által meghirdetett kiválasztónap iránt idén is hatalmas az érdeklődés országszerte. A jelentkezési határidő 2020. október 21-én jár le, de már most elmondható, hogy mind a fiúk, mind a lányok mezőnyében több mint százan regisztráltak, tehát összességében meghaladja a 200 főt a jelentkező gyerekek száma. A NEKA szakemberei október 26-án a lányok (2006-2008-as születésűek), míg október 27-én a fiúk (2006-2007-es születésűek) számára adnak lehetőséget a bizonyításra.

A jelentkezők a napokban kapják meg azt a tájékoztató levelet, amely a részvételi feltételeket részletezi. Az eseményen – jelen állás szerint – kísérők is részt vehetnek, természetesen az érvényben lévő járványügyi előírások betartása mellett. A NEKA Sportcsarnokba való belépéskor mindenki számára kötelező a testhőmérséklet-mérés és a kézfertőtlenítés, ezen kívül a kiválasztónap teljes ideje alatt kötelező lesz a maszkviselés.

A nagy létszám miatt a gyerekek különböző csoportokban, délelőtt vagy délután kerülnek sorra, a pontos időbeosztásról, a programról és az egyéb tudnivalókról a jelentkezési határidő lezárása után kiküldött tájékoztatóból értesülhetnek az érintettek.

Október 21-ig még várjuk a fiatal tehetségeket, akik az alábbi jelentkezési lap kitöltésével regisztrálhatnak a kiválasztónapra.

< vissza