19

NEKA Klub az Eiffel Palace-ban

2024. május 13, hétfő 08:37 | Utánpótlás

Az idei első NEKA Klub összejövetelt a fővárosban rendezte meg a Nemzeti Kézilabda Akadémia. Az esemény mottója "A munkaerőpiac kihívásai, a teheségmenedzsment mint megoldás" volt, az előadók ezt a témakört elemezték és járták körül. Az akadémia támogatói és partnercégei vettek részt a rendezvényen, ahol egyeztetésekre és előremutató beszélgetésekre is volt lehetőség.

A NEKA Klub első, 2024-es összejövetelének házigazdája a PwC Magyarország volt, amely az Eiffel Palace-ban biztosította a helyszínt a rendezvénynek. A köszöntőt dr. Lőcsei Tamás, a cég vezérigazgatója mondta el, kiemelve, hogy a sportban és a gazdaságban működő cégek között számos közös pont segíti az együttműködést.

A program Mocsai Tamás, a Nemzeti Kézilabda Akadémia ügyvezetőjének előadásával folytatódott, melynek témája a NEKA fenntarthatósági stratégiája volt.

Ezt követően Reguly Márta, a PwC Magyarország HR tanácsadási csapatának vezetője elemezte a munkaerőpiac kihívásait, előtérbe helyezve a tehetségmenedzsmentet, mint megoldást.

Érdekes és előremutató előadást tartott dr. Szepesi Balázs, az MCC Közgazdasági Iskolájának és Vállalkozáskutatási Műhelyének vezetője, aki a vállalkozások lehetőségeiről és kihívásairól beszélt kiemelve azt, mit adhatnak ehhez hozzá a mai fiatalok.

Zsilka László, a HSA Group marketing igazgatója és Varga Dávid, a HSA Group régióvezetője is napjaink munkaerőpiacának jellegzetességeit foglalta össze.

Végül Prof. dr. h. c. Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnökének a NEKA sporttudományos és szakmai főigazgatójának a Tehetségmenedzsmentről szóló előadása zárta a programot.

 

< vissza