03

Nem volt előny a hosszú szünet

2021. január 23, szombat 15:28 | Utánpótlás

Több mint egy hónap után játszott ismét bajnoki mérkőzést a NEKA II. férficsapata, amely az ifjúsági II. osztályú bajnokságban 28-24-re alul maradt az Éles KISE vendégeként. Lehőcz Zoltán vezetőedző több sérült alapemberére sem számíthatott, így mindössze tizenöt játékos utazott el a találkozóra, és bár nyolcgólos hátrányból felálltunk, az eredményt nem sikerült megfordítani. A mieink továbbra is vezetik a tabellát, a BVSC és az Éles csapata előtt.

Férfi ifjúsági II. osztály-Nyugat – 2. forduló

Éles KISE – Nemzeti Kézilabda Akadémia II. 28–24 (13–8)

Veszprém, DEVM Közhasznú Alapítvány Sportcsarnok, zárt kapuk mögött

Vezette: Gáspár Soma, Vörös Bence

Éles KISE: Fegyveres M. (kapus) – Szatmári B. 7, Rubos N. 6 (3), Barta L. 4 (1), Fercsik D. 4, Szatmári S. 3, Fink Radó Z. 2, András–Dóra Cs. 1, Járási R. 1, Czabula H., Ihász D., Papp M. – vezetőedző: Kovács György

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Csányi P., Széll R. (kapusok) – Horváth D. 6, Kun D. 4 (2), Kanyó B. 2 (1), Bodnár Bálint 2, Kranjec B. 2, Schmidka D. 2, Terjék R. 2, Viski Sz. 2, Bali B. 1, Dezső D. 1, Bodnár Bence, Nyéki I., Tóbiás A. – vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Az eredmény alakulása:

3.p.: 1–1; 8.p.: 6–1; 14.p.: 10–3; 17.p.: 12–4; 20.p.: 13–5; 37.p.: 16–11; 41.p.: 19–11; 46.p.: 22–14; 52.p.: 22–18; 59.p.: 26–24

Hétméteresek: 4/4, illetve 3/3

Kiállítások: 10 perc, illetve 12 perc

MESTERMÉRLEG

Lehőcz Zoltán: Nem vagyok bosszús a mai vereség miatt, hiszen tisztában voltunk azzal, hogy nem mi vagyunk az esélyesek. Sajnos több, mint egy hónapja nem tudtunk játszani semmilyen mérkőzést, ami érződött is a játékunkon, különösen az első húsz percben, mialatt kialakult egy jelentős különbség. A folytatásban szépen küzdöttünk és a mérkőzés végére fel is zárkóztunk két gólra, ott viszont már kockáztatnunk kellett. A felkészülés közepén járunk, ezt a találkozót is ennek rendeltük alá, ezért mindenkinek igyekeztem sok lehetőséget adni. A serdülő bajnokság rajtjára szeretnénk készen állni.

JÁTÉKOS SZEMMEL

Schmidka Dominik: Sajnos mivel ez volt az idei első mérkőzésünk, nehezen érkeztünk meg a meccsbe. Az első 15 percben nem védekeztünk kellő keménységgel, emiatt átmentek rajtunk, és támadásban is pontatlanok voltunk, ez megpecsételte a meccs végeredményét is. Szünet után viszont felerősödött a védelmünk, támadásban is összeszedtük magunkat, vissza is jöttünk a meccsbe, de ez már nem változtatott sajnos a meccs kimenetelén. Ennek ellenére első meccsnek ez nagyon jó volt, megyünk tovább!!

Széll Roland: Úgy gondolom, ez a meccs nyerhető volt, de nagyon sok hibánk volt az első félidőben. Legfőképpen az első 15 percben engedtünk nekik, amikor el is mentek, aztán a szünetig szilárdabb volt a játékunk. A második félidőben ugyanúgy, mint az elsőben az első fele gyengébb volt a második fele jobban játszottunk. Nem kell szomorkodnunk a vereség miatt, ezzel nem dőlt el a vége még simán meg nyerhetjük a bajnokságot. Hajrá srácok!

Kanyó Botond: Ez volt az első mérkőzésünk a szünet után és jelenleg is felkészülési mérkőzésként fogtuk fel a mait. Sajnos az első 15 perc nem úgy sikerült, ahogy az edzőnk eltervezte, de aztán feljavult a teljesítményünk, a hátrányt viszont sajnos nem sikerült ledolgoznunk.

 

fotók: Farkas Anita

< vissza