07

Mérkőzések nézők előtt

2021. április 30, péntek 18:37 | Utánpótlás

A Belügyminiszter 3/2021.(IV.30.) BM határozata értelmében 2021. május 1-től a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők számára ismét látogathatók a sportesemények, így a kézilabda-mérkőzések is. Eszerint a május 1-én, szombaton 17 órakor kezdődő NEKA-Szombathely női NB I/B-s hazai mérkőzés is nézők előtt rendezhető meg. A NEKA Sportcsarnokban rendezett találkozóra a belépés ingyenes, ugyanakkor a szurkolók részvétele a fenti feltételekhez kötött.

Fontos hangsúlyozni, hogy a védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az igazolványok meglétét a bejáratnál ellenőrzik. Megkérjük szurkolóinkat, hogy felelősségteljes viselkedésükkel és a szabályok betartásával segítsék a biztonsági szolgálat munkáját.

A Magyar Kézilabda Szövetség üdvözli a szurkolók visszatérésének lehetőségét a mérkőzésekre, emellett a csapatok, a játékosok, sportszakemberek védelme érdekében ajánlásokat fogalmazott meg a sportszervezetek számára a mérkőzések megrendezésével kapcsolatban.

A NEKA - Sylver OPS Szombathely U20 női NB I/B-s mérkőzést élőben közvetítjük youtube-csatornánkon.

 

 

< vissza