20

Női válogatott hét 16 NEKA-játékossal

2023. február 27, hétfő 16:07 | Utánpótlás

Ezen a héten együtt készülnek a női válogatottak két helyszínen, a szövetségi edzők összesen 16 NEKA játékost hívtak be a keretekbe. A junior és az ifjúsági nemzeti együttes Siófokon gyakorol, utóbbiak Romániában vesznek részt felkészülési tornán, míg a serdülők Gyálon edzőtáboroznak.

A női juniorválogatott február 26-tól március 4-ig Siófokon edzőtáborozik, a nyári Európa-bajnokságra készülő keretbe a NEKA női NB I-es csapatának nyolc játékosa - Csíkos Luca, Gém Léna, Juhász Kata, Kovalcsik Bianka, Szabó Anna, Szabó Lili, Varga Emília és Zaj Klára – kapott meghívást.

A Bohus Beáta és dr. Woth Péter által irányított ifjúsági válogatott is Siófokon készül, növendékeink közül Bali Boróka, Fazekas Virág, Hornyák Anna, Keceli Mészáros Renáta és Szebeni Dorina kerettag. A magyar csapat március 1-től Romániában ép pályára felkészülési tornán, melynek helyszíne Braila lesz.

A serdülők között Csóti Petra, Katona Lujza és Nagy Bianka gyakorol együtt Gyálon a válogatottal február 27-től március 3-ig.

< vissza