20

NEKA NYÁRI KÉZILABDA TÁBOR - 2021.

A Nemzeti Kézilabda Akadémia által szervezett nyári táborokban az utóbbi években több száz kisgyermek vett részt. Ezek a rendezvények a változatos programok mellett az akadémia elismert szakemberei által tartott edzések miatt is rendkívül népszerűek.
A 2021-es NEKA nyári tábor időpontja: június 16-20. Idén 2007-es, 2008-as és 2009-es születésű gyerekeket várunk.
A jelentkezéseket a szabad helyek függvényében május 20-ig várjuk.
A NEKA nyári tábor részvételi költsége 89 000 Ft/fő, a testvérkedvezmény 10%. Az összeg tartalmazza a szállást teljes ellátással, az edzői és csoportvezetői díjakat, a szabadidős programok költségeit, valamint a minden résztvevőnek járó ajándék sportfelszereléseket.
A táborba a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével lehet helyet foglalni, a részvételi szándék pedig a teljes összeg május 20-ig történő befizetésével válik véglegessé. A Magyar Kézilabda Utánpótlásért Alapítvány bankszámlaszáma: K&H Bank 1040012601206773-00000000
Közlemény: NEKA tábor 2021., résztvevő(k) neve(i)
A befizetett összegről számlát állítunk ki az online jelentkezés során megadott adatok alapján.
A tábor részletes programját 2021. május végéig küldjük ki minden jelentkezőnek.
A táborban részt vevő gyermekek szállása és az étkezés helyszíne a Balaton-parti NEKA lakófalu lesz, a pontos cím: 8630 Balatonboglár, Kodály Zoltán u. 12-13.
További kérdés, kérés esetén Andorka Sándor hívható a +36 20-341-3658-as telefonszámon.

JELENTKEZÉSI LAP

Személyes adatok:

További elérhetőségek hozzáadása

ELÉRHETŐSÉGEK:

LAKCÍM:

GYERMEK SPORTOLÓI ADATAI:

Egyéb információk:

SZÁMLÁZÁSI ADATOK:

A jelentkezések befogadása a jelentkezések időpontjának sorrendjében történik.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A Nemzeti Kézilabda Akadémia működtetését ellátó Magyar Kézilabda Utánpótlásért Alapítvány (a továbbiakban: Alapítvány) (székhely: 8630 Balatonboglár, Kodály Zoltán utca 12-13.), mint adatkezelő tájékoztatja Önöket arról, hogy a fenti adatok megadása önkéntes, azok kezelése a jogosult, illetve törvényes képviselőjének a hozzájárulásán alapul. Az adatkezelés célja a tábor zökkenőmentes lebonyolítása. Az adatkezelő az adatokat a tábor bezárását követő 60 napon belül törli. Az adatok nem kerülnek továbbításra.
A nyári tábor során sportszakmai szempontok alapján kiválasztásra kerülő táborozók adatait az érintettek akadémiai kiválasztása céljából egy évig megőrzi a NEKA. A tábor zárónapján az esemény dokumentálása céljából fényképet készít a NEKA Tompos Gábor (8630 Balatonboglár, Gyep utca 23.) adatfeldolgozó közreműködésével a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja szerinti, az adatkezelő események archiválásához fűződő jogos érdeke alapján. A készített felvételek a táborozók részére történt megküldést követő egy hónapon belül törlésre kerülnek. További információ: https://neka.hu/privacy-policy