20

NEKA NYÁRI TÁBOR 2023.

Hivatalosan is megtelt a 2023-as NEKA nyári tábor. Az előzetesen meghirdetett helyeket ezen a héten betöltötték, így aki még jelentkezni szeretne, várólistára kerül és visszamondás esetén azonnal értesítjük. A tábort június 19-23. között 2009-es, 2010-es és 2011-es születésű gyermekek számára hirdettük meg.

https://neka.hu/neka-nyari-tabor-2023-ban-is
JELENTKEZÉSI LAP

Személyes adatok:

További elérhetőségek hozzáadása

ELÉRHETŐSÉGEK:

LAKCÍM:

GYERMEK SPORTOLÓI ADATAI:

Egyéb információk:

SZÁMLÁZÁSI ADATOK:

A jelentkezések befogadása a jelentkezések időpontjának sorrendjében történik.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A Nemzeti Kézilabda Akadémia működtetését ellátó Magyar Kézilabda Utánpótlásért Alapítvány (a továbbiakban: Alapítvány) (székhely: 8630 Balatonboglár, Kodály Zoltán utca 12-13.), mint adatkezelő tájékoztatja Önöket arról, hogy a fenti adatok megadása önkéntes, azok kezelése a jogosult, illetve törvényes képviselőjének a hozzájárulásán alapul. Az adatkezelés célja a tábor zökkenőmentes lebonyolítása. Az adatkezelő az adatokat a tábor bezárását követő 60 napon belül törli. Az adatok nem kerülnek továbbításra.
A nyári tábor során sportszakmai szempontok alapján kiválasztásra kerülő táborozók adatait az érintettek akadémiai kiválasztása céljából egy évig megőrzi a NEKA. A tábor zárónapján az esemény dokumentálása céljából fényképet készít a NEKA Tompos Gábor (8630 Balatonboglár, Gyep utca 23.) adatfeldolgozó közreműködésével a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja szerinti, az adatkezelő események archiválásához fűződő jogos érdeke alapján. A készített felvételek a táborozók részére történt megküldést követő egy hónapon belül törlésre kerülnek. További információ: https://neka.hu/privacy-policy