14

Élményekkel teli napok a NEKA táborában

2024. július 01, hétfő 14:09 | Utánpótlás

Hétfőn elkezdődött a NEKA nyári táborának második turnusa, mely ezúttal hetvenöt gyermeknek ígér önfeledt kikapcsolódást. Az edzések mellett színes programokról is gondoskodtak a szervezők, így minden bizonnyal örök élmény marad az ifjoncoknak az akadémiánkon töltött öt nap.

Alig, hogy kiköltöztek a nyári tábor első turnusának résztvevői, máris megérkeztek a második hétre – az ország szinte minden részéből – jelentkezett gyerekek és szüleik. A gyors regisztráció és ismertető után, a táborlakók elfoglalták a szállásaikat, s máris kezdetét vette a programok kavalkádja. Ahogy eddig, úgy ezúttal is feszülten és nagy örömmel várták a gyerekek, hogy megérkezzenek Balatonboglárra és a szeretet sportágukra felfűzve öt felejthetetlen napot töltsenek el a Balaton partján.

– A gyerekeket nemek szerint két-két csoportba osztottuk – mondta Siklerné Bárány Henriett táborvezető. – A lányok edzéseit Bohus Beáta, Hajdu János és Zsadányi Sándor, míg a fiúkét Gazdag Tibor, Kiss Szilárd, Lehőcz Zoltán, valamint Mikita Bence irányítja. A napi kétszer másfél órás tréning mellett több szabadidős programmal is készültünk a fiataloknak. Ellátogatunk a vidámparka, lesz többek között akadályverseny, vitorlázás és bingó is, csütörtökre pedig záróestet szerveztünk, melyre minden csoport külön műsorral készül.

– Az elmúlt héten mindegyik program osztatlan sikert aratott, de kettőt különösen kedveltek a gyerekek – tette hozzá a táborvezető. – Mindenki nagyon odatette magát az akadályversenyen, s feszült várakozás előzte meg a díjkiosztót. A balatoni hajókázás pedig sokak számára igazi kuriózum volt.

– Már másodszor vesz részt kislányom, Nóri a NEKA táborában, a tavalyi is szuper volt, így nem volt kérdés, hogy visszatérünk – fogalmazott Keszthelyi Zoltán. – A gyerekek kiváló, nemzetközileg is elismert edzőktől tanulhatnak, a környezet és a felszereltség egyedülálló, s ami talán a legfontosabb, mindenki nagyon kedves.

Galéria

< vissza