14

Rehabilitációs és fejlesztési program a NEKA-n

2021. május 07, péntek 19:31 | Rehabilitáció

A Nemzeti Kézilabda Akadémia sporttudományos és egészségügyi csoportja rehabilitációs és fejlesztési programmal vár minden érdeklődőt. Nemcsak sportolók részére biztosított ez a lehetőség, hanem bárki számára elérhető, többen már igénybe is vették ezt a szolgáltatást. Minden esetben szakképzett gyógytornászok, terapeuták, masszőrök és humánkineziológusok foglalkoznak a jelentkezőkkel.

Az elmúlt hónapokban több érdeklődő kereste fel a NEKA szakembereit, akik a modern eszközök alkalmazásával hatékony segítséget nyújtanak bárki számára.

„Valamennyi általunk alkalmazott kezelés vagy terápia igénybe vehető bárki számára. Az első alkalommal a gyógytornászok közel egyórás, teljes körű vizsgálatot végeznek, amely során megállapítják, milyen deficitek vannak, miből adódhat bizonyos sérülés vagy fájdalom. Majd a problémáknak megfelelően munkatársaink további objektív méréseket/vizsgálatokat végeznek, orvosi és terápiás javaslatokat tesznek. Természetesen a humánkineziológusok által végzett objektív mérési módszerek előzetes gyógytornászi vizsgálat nélkül is igénybe vehetőek. Az eddigi tapasztalataink pozitívak, a jelentkezők visszajelzései alapján elmondható, hogy rövid idő alatt is komoly állapotjavulás érhető el” – mondta el Szalay Bernadett, a NEKA sporttudományos és egészségügyi csoportjának vezető gyógytornásza.

< vissza