03

Sikerült a visszavágás

2021. február 21, vasárnap 19:56 | Utánpótlás

A NEKA férficsapata 31-25-ös győzelmet aratott hazai pályán az Éles KISE ellen a férfi ifjúsági II. osztályú bajnokságban, ezzel Lehőcz Zoltán csapata megerősítette vezető helyét a tabellán. A fiúk januárban vereséget szenvedtek a rivális otthonában, ezúttal viszont nagyszerű teljesítményt nyújtva, magabiztosan szerezték meg a két pontot.

Férfi ifjúsági II. osztály-Nyugat – 13. forduló

Nemzeti Kézilabda Akadémia II. – Éles KISE 31–25 (16–9)

Balatonboglár, NEKA Csarnok, zárt kapuk mögött

Vezette: Bán–Farkas László, Miksó Dániel

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Fekete Á., Radvánszki A. (kapusok) – Kun D. 8 (4), Viski Sz. 8, Bodnár Bence 6, Horváth D. 5, Bodnár Bálint 2, Kanyó B. 1, Nyéki I. 1, Bali B., Csanálosi R., Dezső D., Kiss B., Kranjec B., Schmidka D., Tóbiás A. – vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Éles KISE: Fegyveres M. (kapus) – Czabula H. 6, Szatmári B. 6, Fink Radó Z. 4 (2), Fercsik D. 3, András–Dóra Cs. 2 (1), Szatmári S. 2, Barta L. 1, Rubos N. 1, Halmi Sz., Ihász D., Járási R., Papp M. – vezetőedző: Kovács György

Hétméteresek: 4/4, illetve 7/3

Kiállítások: 12 perc, illetve 2 perc

MESTERMÉRLEG

Lehőcz Zoltán: Nagyon boldog vagyok az eredmény miatt, sikerült visszavágnunk a januári vereségért és a bajnokság szempontjából nagyon fontos két pontot szereztünk. Az első húsz percben nagyon koncentráltan játszottunk, ami meghatározta a mérkőzés alakulását. Szeretném ugyanakkor, ha mindenki megértené, hogy a kis barakkunknak és személy szerint nekem is minden katonára szükségem van ahhoz, hogy ne csak csatákat, hanem háborút is nyerjünk. Ebben a harcban mindenkire számítok, együtt erősek vagyunk.

JÁTÉKOS SZEMMEL

Kun Dániel András: Nehéz meccsre számítottunk, fontos volt, hogy meg tudjuk nyerni és megőrizzük az első helyünket. Sokat készültünk, az első húsz percben való teljesítményünk és a megbeszélt dolgok végrehajtásának köszönhetően egy nagyobb előnyre tudtunk szert tenni, amit megtartottunk a meccs végéig.

Bodnár Bence: A mai meccset tekinthetjük egy sikeres visszavágónak, mert nemrég Veszprémben sajnos alul maradtunk az Éles csapata ellen. A mai napon a hatgólos különbséggel behúztuk a két pontot. A mérkőzés elején egy-egy gólváltással kezdte mindkét csapat, de aztán sikerült többgólos előnnyel uralni a mérkőzést. Vezetjük a tabellát, de nem bízzuk el magunkat, továbbra is teljes erővel készülünk a mérkőzésekre. Csak így tovább!

Viski Szabolcs: Nagyon izgalmas és jó meccs volt a mai. Erre is számítottunk az első öt percben meg fej-fej mellett haladt a két csapat, majd egy kis előnyt szereztünk, amit növelni is tudtunk. A második félidőben nehezen jöttünk játékba és kicsit meginogtunk, de szerencsére hamar visszarázódtunk. Az előnyt megtartottuk és így nyerni tudtunk, viszont már a serdülő meccsre kell koncentrálnunk. Bízom benne, hogy annak is hasonló kimenetele lesz. 

< vissza