14

Szép ezüstéremmel zártuk a fiú akadémiai tornát

2024. június 15, szombat 18:39 | Utánpótlás

Szegeden rendezték meg a fiú akadémiai torna utolsó fordulóját. A NEKA U16-os csapata a Balatonfüredet hat, a Ferencvárost pedig három góllal győzte le, így összesítésben a második helyen zárt és ezüstérmet ünnepelhetett. Gazdag Tibor együttese ezzel szépen zárta le a bajnoki idényt.

Akadémiai torna, Szeged:

Balatonfüred – NEKA 23-29 (11-15)

NEKA: Kádár Alex, Bozóki-Vasas Áron, Kovács Kolos, Kecskés Róbert, Kanyó Balázs 2, Renner Zalán 1, Révai Olivér, Lőrincz Ádám 2, Ambrus Máté 2, Panyi István 3, Puskás Bálint 6, Házi Imre 1, Solymos Levente 2, Szilágyi Tamás 6, Záray Zétény 3, Veres Arlen 1  -vezetőedző: Gazdag Tibor

FTC – NEKA 27-30 (12-10)

NEKA: Vermes László, Barna Mihály, Bozóki-Vasas Áron, Kovács Kolos, Kecskés Róbert 3, Kanyó Balázs 3, Renner Zalán 2, Révai Olivér, Lőrincz Ádám 1, Ambrus Máté, Panyi István 1, Puskás Bálint 6, Házi Imre 3, Solymos Levente 2, Szilágyi Tamás 3, Záray Zétény 4, Veres Arlen 2 -vezetőedző: Gazdag Tibor

MESTERMÉRLEG

Gazdag Tibor: A Balatonfüred ellen maximális koncentrációval kezdtük el a mérkőzést és sikerült egy megnyugtató előnyt kiharcolni. Ennek tudatában visszavettünk a tempóból és elkényelmesedtünk, amivel vissza is hoztuk az ellenfelünket a mérkőzésbe. Szerencsére a második félidőre megembereltük magunkat és magabiztosan megnyertük a mérkőzést.

Az FTC ellen minden erőnket összeszedtük az év utolsó mérkőzésére, és egy nagyon jó találkozón győzelemmel zártuk a szezont. Le a kalappal a srácok előtt, hogy egy ilyen elnyújtott és nehéz szezon végén is végig küzdötték becsülettel ezt a két napot! Gratulálok az egész csapatnak az ezüstéremhez!!

JÁTÉKOS SZEMMEL

Kádár Alex: Egy végig diktált, néhány technikai hibával, de koncentrált mérkőzést tudtunk játszani, amivel megszereztük ezüstérmünket. Gratulálok a csapatunknak! Hajrá NEKA!!!

Záray Zétény: A Szeged elleni meccsünket kifejezetten jól kezdtük viszont utána belealudtunk a mérkőzésbe így kisebb hátránnyal kezdtük a második játékrészt. A második félidőben fej-fej mellett voltunk végig a Fradival, de a végjátékból mi jobban jöttünk ki. Gratulálok a csapatnak az egész éves munkájához, hajrá NEKA!

Szilágyi Tamás: Változó volt ezen a meccsen a koncentrációnk. Volt, hogy fel tudott zárkózni az ellenfél, de nem hagytuk, hogy szoros meccs alakuljon ki, ezért jelentős gól különbséggel sikerült nyerni. Gratulálok a csapatnak! Ez a kettő győzelem szép lezárása ennek a szezonnak.

Puskás Bálint: Az első félidőt erőteljesen kezdtük, sajnos a végére kicsit elfáradtunk. De a második félidőben jól tudtunk visszaszállni és szépen lassan ki tudtuk alakítani előnyünket. Szeretnék gratulálni a csapatnak és edzőinknek a 2. helyért.

Galéria

< vissza