20

Szoros, küzdelmes meccs

2021. március 27, szombat 10:36 | Utánpótlás

A női NB I/B pénteki fordulójában a NEKA 29-27-re alul maradt a Rinyamenti KC otthonában. Fiatal együttesünk a meccs elején kissé dekoncentráltan kezdett, a hazaiak így előnybe kerültek, de a mieink végig nagyszerűen küzdöttek és végül szoros eredményt értek el.

Női NB I/B:

Rinyamenti KC- NEKA 29-27 (14-10)

V:Szöllősi D., Szöllősi S.

NEKA: Németh K., Zaj (kapusok),- Varga 4/2, Kovács Sz., Csíkos 8, Juhász K.1, Nagy I.L. 1, Csata 2, Szabó A.2, Molnár D.1, Uhrin 2, Horváth P.2, Nagy II.L.3, Szabó Lili 1

7m: 7/5, ill. 4/3 kiállítások: 8 perc, ill. 6 perc

Eredmény alakulása: 9.p: 5-1, 17.p: 9-4, 28.p: 12-10, 35.p: 17-12, 42.p: 20-18, 53.p: 25-21, 59.p: 28-26

Mestermérleg:

Dr. Woth Péter: Az első negyedóra káoszán csak nehezen tudtunk úrrá lenni. Rengeteg olyan dolgot láthattunk a lányoktól, amire büszkék lehetnek (a húsz technikai hibánk nem tartozik ezek közé).

Játékos szemmel:

Csíkos Luca: A meccset nagyon dekoncentráltan kezdtük. Elkapkodtuk a támadásainkat, sok figyelmetlenségi és technikai hibát vétettünk, ebből adódóan sok volt az eladott labdák száma. A védekezésünk sem állt össze és nem tudtuk megoldani a megbeszélteket. Az időkérés után elkezdtünk kicsit nyugodtabban, de ugyanolyan lendülettel kézilabdázni. A védekezésünk is egyre masszívabb lett és sikerült javítanunk a hibáinkat. A második félidőt már jobban indítottuk. Sokkal keményebbek és koncentráltabbak voltunk. Kiemelkedő volt a kapus teljesítményünk, ezáltal sikerült egyre több gyors gólt szereznünk. Túl nagy előnyt engedtünk az első félidőben az ellenfélnek, ezt kihasználta ez a sokkal idősebb és rutinosabb csapat. Igy sajnos nem volt elég erőnk, hogy megszerezzük a két pontot, de nem adtuk fel, küzdöttünk az utolsó percig. Gratulálok mindenkinek, megyünk tovább felemelt fejjel. Szép volt csajok! Hajrá NEKA!

Németh Kata: A meccs első félidejében dekoncentráltan játszottunk, sok technikai hibával, az ellenfelünk ezt kihasználva nagy előnyre tett szert. A második félidőben próbáltuk utolérni magunkat, ami nagyjából sikerült is, de a nagy gólkülönbséget nem tudtuk teljesen ledolgozni! Sajnálom, hogy nem hoztunk pontokat, de megyünk tovább!

fotó: Farkas Anita

 

 

 

 

< vissza