21

Tanulóink elismerése

2020. június 10, szerda 14:01 | Oktatás, képzés

Az előző tanév teljesítményeit figyelembe véve, a Nemzeti Kézilabda Akadémia tíz diákja érdemelte ki a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2019” elismerést. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által összeállított országos rangsorban azok a 9-13. évfolyamos tanulók kaptak helyet, akik 4,8-as, 4,7-es, illetve 4-es átlagot értek el, emellett sportáguk országos bajnokságán vagy nemzetközi versenyén a legjobb hatban végeztek. A korábbi évekhez hasonlóan idén is több olyan NEKA növendékre lehetünk büszkék, akik a kézilabdapályán és a tanulmányi munkájukban is kimagaslót nyújtottak.

A fonyódi Mátyás Király Gimnázium NEKA-s tanulói közül Horváth Nikolett, Kajdon Blanka, Papp Bertalan, Temesvári Gábor és Woth Viktória szerepel a legjobbak között, míg a Mathiász János Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskolások között Pálfi Dominik Patrik, Somlai Rita, Széles Nándor, Tárnoki Márkó és Veress-Filep Boglárka Orsolya érdemelte ki a kitüntető címet.

Kun Dániel András és Schmidka Dominik 2019-ben csatlakozott a Nemzeti Kézilabda Akadémiához, előző általános iskolájukban ugyanakkor ők is kiérdemelték a Jó tanuló, jó sportoló elismerést, ezért oklevelet kaptak.

 

Galéria

< vissza