18

Tovább erősödik partneri kapcsolatunk a BioTechUSA-val

2022. január 04, kedd 10:41 | Utánpótlás

Az előző szezon közös sikereinek köszönhetően határozatlan időre meghosszabbítottuk együttműködési szerződésünket Európa egyik legnagyobb étrendkiegészítő-gyártójával, a BioTechUSA-val.

A vállalat szakértői a jövőben is teljes körű szakmai támogatást nyújtanak játékosainknak, a sportcélú táplálkozás és az étrend-kiegészítés területén:

„Vállalatunk több mint két évtizede azon dolgozik, hogy termékeinkkel és szakértelmünkkel segítsünk az embereknek az életmódváltásban és a teljesebb élet elérésében– mondtaTóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. – Szakértőinkkel nagy hangsúlyt fektetünk a sporttáplálkozással kapcsolatos edukációs tevékenységekre, így külön öröm számunkra, hogy a NEKA által bekapcsolódhatunk a fiatal tehetségek képzésébe. Szakmai támogatásunkkal hozzájárulhatunk a felnőtt férfi NB I-es csapat sportsikereihez, ez szintén nagyon megtisztelő. Remélem, partneri kapcsolatunk még tovább fog erősödni, és számos sikert érünk el közösen a jövőben is!”

Mocsai Tamás, a NEKA ügyvezetője nyilatkozatában a közös tervekről beszélt:

„Az egészséges, tudatos táplálkozás egyre nagyobb jelentőséggel bír egy sportoló életében. Örülök a megállapodásnak, mert a jövőben a BioTechUSA termékeivel, szaktudásával támogatja az akadémiát, így még teljes körűbbé teszi képzésünket, s segíti a tehetségek optimális fejlődését.”

< vissza