02

Továbbra is menetelnek lánycsapataink

2023. január 19, csütörtök 21:27 | Utánpótlás

Idegenben arattak újabb sikereket a NEKA listavezető lánycsapatai a korosztályos bajnokságokban. Az U19-es párharcot 31-25-re nyerték a mieink, míg az U17-es pontvadászatban 44-19-es boglári siker született. mindkét együttesünk mérlege százszázalékos.

Lány U19-es bajnokság:

Moyra Budaörs Handball – NEKA 25-31 (16-16)

jv: Kriskó, Petrik-Varga

NEKA: Hornyák A., Horváth Sz. (kapusok) – Zakor Á., Faragó L. 4, Berei K. 7, Hengl S. 2, Csamangó L. 2, Petruska D., Kapu Zs. 3, Kazeem A. 4, Girisz L. 1, Bali B. 3, Keceli Mészáros R. 5, Csamangó N., Sipos A. – vezetőedző: dr. Woth Péter

Hétméteresek: 5/4, illetve 4/2

MESTERMÉRLEG:

dr. Woth Péter: Ma nem voltunk elég "élesek" és ezzel az ellenfél élni tudott. Viszont hasznos volt, hogy több fajta támadó- és védő taktika ellen is játszanunk kellett.

JÁTÉKOS SZEMMEL:

Berei Krisztina: A védekezésben nagyon álmosak voltunk az első félidőben. Nem tartottuk be a megbeszélteket, ezért fej-fej mellett haladtunk az ellenféllel. Amikor sikerült ellépnünk a hazaiaktól, akkor vesztettünk a koncentrációnkból, ez látszódik a félidő eredményén, de a második játékmenetre már összeszedtük magunkat és megmutattuk, hogy többet is tudunk. Befejezéseinket nagy részben sikeresen fejeztük be és a védekezésben is jobban éreztük egymást. Sokat tanulhattunk ebből a meccsből, gratulálok a csapatnak a győzelemhez!!

 

Lány U17-es bajnokság:

Moyra Budaörs Handball – NEKA 19-44 (6-23)

jv: Kriskó, Petrik-Varga

NEKA: Szilágyi P., Gyarmati L. (kapusok) - Mihály H. 1, Seres L., Kiss M. 2, Kapu Zs. 2, Lavaj F., Katona L. 6, Nagy B. 4, Bali B. 1, Szebeni D. 3, Keceli Mészáros R. 4, Molnár F. 1, Sipos A. 6, Jelena F. 7, Kriston K. 7 – vezetőedző: ifj. Kiss Szilárd

Hétméteresek: 4/4, illetve 5/3

Kiállítások: 10, illetve 8 perc

MESTERMÉRLEG:

ifj. Kiss Szilárd: Gyakoroltunk, szakaszokban voltak nagyon erős periódusok, aminek örültem! Kemény hetek jönnek csak fegyelmezetten tudunk hatékonyak lenni! Ezt kell mindenkinek megértenie. A győzelemhez gratulálok!

JÁTÉKOS SZEMMEL

Kriston Kíra: Az első félidőben koncentráltan védekeztünk és támadtunk, így sikerült előnyt kialakítanunk. A második félidőben viszont a védekezés kicsit szétcsúszott, de ennek ellenére az előnyt növelni tudtuk. Hajrá Neka❣️

Nagy Bianka: Már az elejétől fogva összeszedettek voltunk támadásban és védekezésben is, a második félidőben a védekezésben voltak kis hibák, de azt ki tudtuk javítani és így növelni tudtuk az előnyt. Gratulálok a csapatnak! Hajrá NEKA!

fotók: Farkas Anita

 

< vissza