19

Udvardy Luca a NEKA-t választotta

2024. április 12, péntek 17:29 | Rehabilitáció

A kiváló teniszező, Udvardy Luca bízik a NEKA szakemberinek tudásában, ezért döntött úgy, hogy ismét az akadémiánkon végzi a rehabilitációt. A tizennyolc esztendős tehetség Békési-Szalay Bernadett vezető gyógytornásszal dolgozik együtt.

– Miért döntöttél úgy, a NEKA-n végzed a rehabilitációt?

– Korábban volt a térdemben egy porcműtét, annak a rehabilitációját is a NEKA-n végeztem – fogalmazott Udvardy Luca. – Most a térdkalácsom alatti ínnal volt probléma. Több orvosnál is jártunk, sokat pihentettem, de igazán nem javult. Végül úgy döntöttem, visszajövök Bettihez. Nagy tudású szakemberek dolgoznak a NEKA-n, bízok bennük és hiszek abban, hogy hamarosan újra százszázalékos leszek

– Hol tart a felépülésed?

– Jól haladok. Pár hete Törökországban már tudtam versenyezni is. Ott viszont a meccsek időtartamából kifolyólag kisebb visszaesés következett be. Most egy kis pihenőt tartok, hiszen közeledik az érettségi, addig pedig még többet tudok fejlődni, hogy a későbbiekben már százhúsz százalékosan tudjak teljesíteni a versenyeken.

Udvardy Luca kiemelte: elégedett az itteni rehabilitációval és a ragyogóan felszerelt létesítménnyel, s jó szívvel ajánlja mindenkinek.

< vissza