12

Uhrin Lili a legjobbakkal készült

2020. július 06, hétfő 18:26 | Utánpótlás

A nyári szünetben sem pihen a NEKA növendéke, Uhrin Lili, aki strandkézilabdára vált ezekben a hetekben. A 17 éves tehetséges játékos salgótarjáni csapatával ötödik lett a Magyar Kupában, majd négynapos edzőtáborban készülhetett együtt a magyar felnőtt válogatott tagjaival. Külön öröm, hogy további két akadémista, Kovalcsik Bianka és Kazeem Amina bekerült az ifjúsági strandkézilabda-válogatott keretébe

Idén Alsóörs adott otthont a strandkézilabda Magyar Kupa küzdelmeinek, ahol az Uhrin Lilivel felálló Salgótarjáni Strandépítők Girls elnevezésű csapat (képünkön) ötödikként zárt. Fiatal növendékünk ezúttal is remek teljesítményt nyújtott a tornán, nem véletlen, hogy Bakó Botond szövetségi kapitány meghívta őt a felnőtt női strandkézilabda válogatott négynapos agárdi edzőtáborába.

"Nagyon meglepődtem és nagyon örültem, amikor megkerestek, a lányok kedvesen fogadtak és az edzőmérkőzések alatt egyre jobban sikerült megtalálnunk a közös hangot. Kitűnően éreztem magam, a kapitány meg volt elégedve, és a tervek szerint számol velem a következő edzőtáborban is” – mondta el Uhrin Lili, aki a korosztályos válogatottal tavaly ezüstérmes lett az ifjúsági Európa-bajnokságon.

fotók: beachhandballteam és eventmedia

Képünkön a női ifjúsági strandkézilabda-válogatott kerete

< vissza