05

Újabb játékosok lettek a Hónap akadémistái

2024. február 07, szerda 17:59 | Utánpótlás

Ismét díjaztuk azokat a játékosokat, akik teljesítményükkel kiérdemelték a Hónap akadémistája díjat. Januárban – de az azt megelőző időszakban is – remekelt az NB I-ben is szereplő Keceli Mészáros Renáta, illetve U16-os csapatunk szélsője Panyi István Márk, így ők lettek a legjobbak az edzők szavazatai alapján. A játékosok Mocsai Tamás ügyvezetőtől vehették át az ajándékcsomagot és a sportszervásárlási utalványt.

 Edzői értékelések:

 

Keceli Mészáros Renáta: Fiatalkora ellenére a felnőttmezőnyben, az NB I-ben is hétről hétre jó teljesítményt nyújt. Megmutatta, hogy helye van a csapatban és komoly feladatokat lehet rábízni. Egy csiszolatlan gyémánt, aki már sokat tud a sportágról, de még rengeteget kell tanulnia. Nagy jövő előtt áll, megfelelő alázattal és kitartással szép sikereket érhet el a magyar és a nemzetközi kézilabdázásban is. Erőssége - a gyorsasága miatt - az egy-egy elleni párharcok megnyerése, illetve a kreativitás, ami az irányítóknál elengedhetetlen. Ő még egy fiatal titán, akinek meg kell találni a helyét a hierarchiában és ezt jól kell tudnia kezelni – jellemezte őt Bakó Botond.

Panyi István Márk:

Amióta az akadémiára került, kiemelkedő az edzésmunkája, a pályán kívüli viselkedése pedig példaértékű. A mérkőzéseken rendre megbízható teljesítményt nyújt, a védekezésben több poszton is használható. Komplex játékos, fejben és testben is kiegyensúlyozott, nem véletlen, hogy a serdülő válogatott kapuján kopogtat. Jó technikai alapképzettséggel érkezett a NEKA-ra, ebben is tudott fejlődni, és ehhez taktikai érettség is társul – mondta el Gazdag Tibor.

Galéria

< vissza