14

Újra a NEKA-n edzőtáborozik a Győri Audi ETO KC

2021. augusztus 25, szerda 12:04 | Nemzetközi edzőközpont

A Győri Audi ETO KC idén már negyedik alkalommal választja edzőtábora helyszínéül a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémiát. Az ötszörös BL-győztes együttes ezúttal ismét Ambros Martin vezetőedző irányításával készül a 2021/2022-es szezonra, a keretben több új játékos is szerepel, de a hangulat és a játékosok elszántsága láthatóan már most nagyszerű. Az edzések mellett szabadidős programok is várnak a lányokra, hiszen a csapatépítés is fontos célja ennek az időszaknak.

A győri együttes kedden délután tartotta meg első edzését Balatonbogláron. A zöld-fehérek nyáron az olimpia miatt több válogatott játékos nélkül tudtak csak készülni, a NEKA-n viszont már szinte a teljes keret együtt tud gyakorolni.

Az új játékosok között olyan nagyszerű játékosokat találunk, mint Háfra Noémi, Schatzl Nadine, svéd válogatott beálló, Linn Blohm, a román Crina Pintea vagy a dél-koreai Ryu Eun Hee, A Győri Audi ETO KC öt alkalommal lett Európa legjobb klubcsapata, és természetesen a 2021/2022-es idényben is a Bajnokok Ligája trófea elnyerése a cél, amelyre a játékoskeret erősségét látva minden esélye megvan.

Galéria

< vissza