20

Újra itthon szurkolhatunk az NB I-es lányoknak

2021. május 10, hétfő 12:20 | Utánpótlás

Nincs sok idejük a pihenésre a Boglári Akadémia-SZISE játékosainak, hiszen a héten két NB I-es mérkőzésen lépnek pályára. Szerdán 16 órától az Érd csapatát fogadjuk, míg vasárnap 16 órától az Alba Fehérvár otthonában játszunk. A szerdai hazai meccs egységes, 1000 forintos belépőjegyei már megvásárolhatók online felületünkön, vagy személyesen a meccs napján a NEKA Sportcsarnok 14.30-kor nyitó pénztárában.

A csarnokba való belépés és a mérkőzés megtekintése védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők számára engedélyezett. Fontos hangsúlyozni, hogy a védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes, az igazolványok meglétét a bejáratnál ellenőrzik.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy amennyiben valaki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, nem léphet be a sportcsarnokba és az online módon megváltott belépőjegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.

Online jegyvásárlás az alábbi linken: https://tickets.funcode.hu/event/bogl-ri-akad-mia-szise-rd0512?fbclid=IwAR0zd_4zVKMitGaV4DUsIuN63KRidx3UsV67leH-xfoPwJ1rVlxBXQQdV3I

Az érdi szurkolók a C jelű vendégszektorban foglalhatnak helyet.

Felhívjuk a mérkőzésre kilátogató nézők figyelmét, hogy a Tour de Hongrie mezőnye 2021. május 12-én 16 óra körül halad át Balatonbogláron, amelynek okán a környéken lezárások lesznek. Kérjük, hogy időben induljanak el a mérkőzésre!

A Boglári Akadémia-SZISE mérkőzést szerdán 16 órától élőben közvetítjük youtube csatornánkon.

< vissza