01

Válogatott edzőtáborok és nemzetközi meccsek

2021. november 23, kedd 17:50 | Utánpótlás

A női junior-válogatott Balatonbogláron edzőtáborozik a héten, és a japán felnőtt, valamint a dán junior nemzeti csapattal játszik felkészülési, illetve hivatalos mérkőzéseket. A keretbe Németh Kata és Vártok Tamara kapott meghívás a NEKA növendékei közül. A serdülők Lipóton készülnek együtt, majd Zaragozában lépnek pályára egy nemzetközi tornán, a válogatott összetartáson Kapu Zsófi, Keceli-Mészáros Renáta, Mórocz Fanni, Pálmai Liza, Szebeni Dorina és Polákovics Réka képviseli a Nemzeti Kézilabda Akadémiát.

Az ifj. Kiss Szilárd által irányított junior válogatott hétfőn este találkozott Balatonbogláron, majd miután az előírásoknak megfelelően elvégezték a covid teszteléseket, mindenki elfoglalhatta a szállását. Kedden elkezdődtek az edzések, szerdán pedig már különleges edzőmeccs vár a lányokra, hiszen Japán felnőtt női válogatottja lesz az ellenfél. Hétvégén két hivatalos válogatott meccs szerepel a programban, a magyar-dán párharcok izgalmasnak ígérkeznek. A belépés ingyenes, de csak az érvényben lévő szabályoknak megfelelően maszkban, védettségi igazolvánnyal lehetséges.

A válogatott program:

 november 24. szerda 17.00 Magyarország (junior válogatott) - Japán (felnőtt válogatott) edzőmérkőzés

november 27. szombat 17.00 Magyarország-Dánia (női junior válogatott mérkőzés)

november 28. vasárnap 13:00    NEKA U21-Sport36-Komló  (női megyei)   

november 28. vasárnap 15.00 Magyarország-Dánia (női junior válogatott mérkőzés)

 

A serdülő válogatott Lipóton edzőtáboroznak, majd Spanyolországba utazik, egy zaragozai nemzetközi tornára. A keretben öt NEKA-játékos szerepel.

 

< vissza