20

Válogatott hét 18 NEKA játékossal

2023. március 06, hétfő 21:21 | Utánpótlás

Ezen a héten különböző helyszíneken edzőtáboroznak a férfi válogatottak, amelyek keretében összesen 18 NEKA játékos szerepel. Budaörsön a felnőttekkel kezdte el a felkészülést Krakovszki Bence, Krakovszki Zsolt és Palasics Kristóf, a junioroknál hét kézilabdázónk készül együtt Siófokon, az ifjúsági és serdülő korosztályos csapatba egyaránt négyen kaptak meghívást.

A felnőtt férfi válogatott Budaörsön gyakorol hétfőtől a Svájc elleni Eb-selejtezőkre. Chema Rodriguez szövetségi kapitány a HSA NEKA NB i-es csapatából három fiatalt, Krakovszki Bencét, Krakovszki Zsoltot és Palasics Kristófot hívta be a keretbe.

Sótonyi László irányításával Siófokon gyakorol a nyári világbajnokságra a juniorválogatott, a keretben játékosaink közül Karai Miklós, Papp Tamás, Sisa Erhard, Szilágyi Benjámin, Sztraka Dániel, Tárnoki Márkó és Temesvári Gábor szerepel. A mieink a spanyol, a szlovén és a portugál válogatottal együtt négy nemzet tornát játszik péntektől.

Az ifjúsági válogatott Gyálon találkozik, majd Portugáliában lép pályára két felkészülési meccsen. A keretben Bali Bence, Kathi Sándor, Kovács Tamás és Radvánszki Attila képviseli a NEKA-t.

A serdülő válogatott összetartása két mérkőzéssel zárul Románia ellen, a szövetségi edző Janowszky Soma Andrást, Szabadi Milan Anthonyt, Vida Rókus Mihályt és Zakor Zalánt hívta meg a gyakorlásra.

< vissza