27

Valóra vált álmok

2023. március 12, vasárnap 21:49 | Utánpótlás

Fantasztikus héten van túl Krakovszki Bence és Krakovszki Zsolt. A NEKA két tehetséges játékosa hétfőtől együtt készült a felnőtt kézilabda-válogatottal, csütörtökön bemutatkozhatott tétmeccsen a magyar csapatban, vasárnapra pedig már kétszeres válogatottság és kettő, illetve egy gól szerepel a nevük mellett. A 20 éves ikerpár szerint az álmuk vált valóra, és hatalmas élmény volt számukra, hogy a legjobbak között bizonyíthattak.

 - A szövetségi kapitány, Chema Rodriguez és mindenki nagyon kedves és segítőkész volt végig, hatalmas érzés volt látni, hogy örült mindenki a bemutatkozó góljaink után. Nagyon jó volt pályára lépni ennyi ember előtt és egy álom vált valóra, de remélem hogy ez az álom azért meg folytatódni fog, nem ér véget ennyivel. Ugyanúgy dolgozunk tovább, tudjuk, hogy miben kell fejlődnünk, de ez a pár nap óriási lendületet és motivációt ad mindkettőnk számára – foglalta össze élményeit Krakovszki Zsolt.

 - Én is nagyon jól éreztem magam, velem is mindenki kedves és segítőkész volt, a csapattársak is és a stáb tagjai is. Nagyon különleges érzés volt ennyi ember előtt pályára lépni és bemutatkozni a válogatottban, én is remelem hogy ez csak az út kezdete és bízom abban, hogy hasonló élményeket élhetünk át a jövőben– mondta el Krakovszki Bence.

A HSA NEKA NB I-es csapatából a két fiatal szélső mellett Palasics Kristóf is a keret tagja volt, és bár ő ezúttal nem lépett pályára, kívánjuk, hogy a jövőben kapusunkat is láthassuk címeres mezben a felnőttek között bizonyítani.

A fotókat köszönjük Cseh Péternek.

< vissza