07

Visszatérő és új gyerekek a NEKA-táborban

2020. július 13, hétfő 19:10 | Nemzetközi edzőközpont

Július 13-án megkezdődött az idén második alkalommal megrendezett NEKA-tábor Balatonbogláron. Az ötnapos rendezvényen 81 fiatal kézilabdázó vesz részt, akik közül többen ismerősként térnek vissza, hiszen tavaly vagy idén júniusban már táboroztak nálunk. Hétfőtől péntekig ezúttal is elismert edzőink tartanak edzéseket, de a gyerekek megismerkedhetnek a strandkézilabdával, illetve különböző szabadidős programokon vehetnek részt.

Ahogy a beköltözésnél kiderült, rengeteg gyerek ismerősként üdvözölte egymást, és a szülők elmondása szerint a korábbi táborokat megismerve nem volt kérdés, hogy most is nyugodtan hozták el a fiatalokat a Nemzeti Kézilabda Akadémiára. Az ország több klubjának játékosai képviseltetik magukat, de a határon túlról is érkeztek kézilabdázók: a NEKA-val remek partneri kapcsolatot ápoló székelyudvarhelyi klubtól, illetve Dunaszerdahelyről öten-öten, míg Adáról hatan jöttek el.

A NEKA munkatársai és növendékei egész nap figyelemmel kísérik a gyerekeket és vigyáznak rájuk, neves edzőink edzéseket és mérkőzéseket vezetnek le, ezúttal ráadásul a francia korosztályos válogatottak mellett dolgozó edző, Charlotte Saingré is itt tölt néhány napot, hiszen kíváncsi a táborban folyó munkára.

fotók: NEKA/Tompos Gábor

< vissza