07

Visszatérő kupaszereplők

2020. július 27, hétfő 12:16 | Nemzetközi edzőközpont

Ismét Balatonbogláron, a Nemzeti Kézilabda Akadémián edzőtáborozik az ötszörös BL-győztes Győri Audi ETO KC, valamint az EHF Európa Ligában szereplő DVSC női kézilabdacsapata. A Danyi Gábor által vezetett zöld-fehérek rendszeres vendégek, hiszen idén már másodszor végzik a felkészülést a NEKA-n, de visszatérők a debreceniek is, akik tavaly jártak a Balaton-parton.

Feszített program vár a győri és debreceni játékosokra is, a napi 1-2 edzés vagy konditermi erősítés mellett zártkapus edzőmérkőzések is szerepelnek a programban. Ahogy Köstner Vilmos, a DVSC vezetőedzője az indulás előtt nyilatkozta a klub honlapján: kemény hét vár a csapatra – melynek tagja természetesen korábbi növendékünk, Vámos Petra is -  így a munkára jóval több idő jut majd, mint a Balatonra.

A győriek már júniusban elkezdték a munkát, a nyugodt balatonboglári körülményeknek és a kézilabdázók motiváltságának köszönhetően remek ütemben tudott dolgozni a szakmai stáb. Fodor Csengéék eredetileg Horvátországban készültek volna, de a vírushelyzet miatt a klubvezetés módosított a helyszínen és ismét a NEKA-ra utazott a keret.

fotók: NEKA/Tompos Gábor

Galéria

< vissza