07

Woth Viktóriát és Temesvári Gábort díjaztuk

2021. április 26, hétfő 16:57 | Utánpótlás

A márciusi teljesítmények alapján a NEKA szakemberei Woth Viktóriát és Temesvári Gábort választották meg a Hónap akadémistájának. A tanulmányi eredményeket, az edzéseket és mérkőzéseket is figyelembe véve két érettségi előtt álló növendékünk bizonyult a legjobbnak. Mocsai Tamás ügyvezető személyesen adta át a megérdemelt sportszervásárlási utalványt Woth Vikinek, míg Temesvári Gábor, aki jelenleg az ifjúsági válogatott siófoki edzőtáborában tartózkodik, később veheti át jutalmát.

Woth Viktória a Boglári Akadémia-SZISE NB I-es csapatában és a NEKA NB I/B-s együttesében is komoly szerepet kap, nem ritka, hogy két mérkőzésen kell bizonyítania ugyanazon a héten, emellett kiváló tanuló, aki az érettségire is lelkiismeretesen készül. Elsősorban védekezésben számít alapembernek, de támadásban is sokszor fontos láncszeme az együttesének. Egyik edzője, ifj. Kiss Szilárd szerint mindig motiváltan lép pályára, lelkesedése átragad társaira az akadémián és az ifjúsági válogatottban is.

Temesvári Gábor nemcsak a pályán, hanem tanulmányai során is kiválóan teljesít, kitűnő eredménye önmagáért beszél. A fiatal balkezes átlövő a férfi NB I/B-ben bizonyít hétről hétre, de az ifjúsági csapatban is szerepelt már az idei szezonban. Edzője, Sótonyi László szerint egyre több feladatot kap és egyre nagyobb szerepet vállal a mérkőzéseken, a csapatkapitány Dely Márton kiesésekor is remekül helyettesítette őt heteken át. Gábor lelkiismeretes sportoló, sokat ment előre és a fejlődése tetten érhető. A jelenleg az ifjúsági válogatott összetartásán szereplő játékos tudja, hogy sokat kell még dolgoznia, hogy a céljait elérje.

< vissza