14

Ha edzőtábor, akkor NEKA!

2024. július 10, szerda 13:48 | Nemzetközi edzőközpont

A NEKA különleges elhelyezkedésének köszönhetően páratlan balatoni panorámát kínál, amely garantáltan felejthetetlenné teszi az itt-tartózkodást és garancia a teljes feltöltődésre.

Az elmúlt időszakban több kiváló hazai és külföldi együttes, köztük a Győr, az FTC és a DVSC, valamint a francia Dunkerque vagy éppen az Ambros Martin vezette Rosztov-Don női kézilabdacsapata sikeresen készült fel a Nemzeti Kézilabda Akadémián, legyen szó Bajnokok Ligája négyes döntőről, az NB I-ről, vagy más nagy eseményről. Nem csak a labdás sportok képviselői választottak minket, hanem többek között a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áront a soraiban tudó vívó-válogatott is nálunk hangolt az ötkarikás játékokra.

Vendégeink elégedetten távoztak, mivel nálunk minden adott volt számukra: kényelmes szállás, lenyűgöző Balaton-parti környezet, modern edzőterem és sportdiagnosztika, hárompályás csarnok, s a minden igényt kielégítő, sportolókra szabott háromszori étkezés.

Ahogyan eddig, úgy ezután is folyamatosan fejlesztjük a NEKA-t, a H-épületszárny megnyitásával pedig új dimenzióba helyeztük a szolgáltatásainkat. A Lakófalu teljesen elkülönült területén a vendégeink egy különleges kis fellegvárban élhetnek, ahol minden adott az edzések közötti nyugodt pihenéshez. Huszonkét kényelmes szobát tudunk biztosítani, közülük többnek közvetlen kertkapcsolata, balatoni panorámája van, ami kiválóan szolgálja a sportolók teljes kikapcsolódását. Természetesen a hozzánk érkező vendégek parkolása is száz százalékban megoldott.

Az új épületben szállodai minőségű szobák és apartmanok találhatók, melyek ideálisak a teljes elvonulásra. Mindegyik szoba kiválóan felszerelt az ágyak kényelmesek, így a vendégeink a legmagasabb szinten pihenhetnek és készülhetnek fel a nagy kihívásokra.

Az épület teljes tervezésénél és környezetének kialakításánál vendégeink kényelmét tartottuk szem előtt. A közösségi terek rugalmasan alakíthatóak, így alkalmasak éppúgy csapatépítő tréningekre, mint a mérkőzés előtti és utáni videóelemzésre is. Mivel teakonyha is helyet kapott a földszinten, így kisebb fogadásokat lehet rendezni, illetve csoportok étkezését is meg lehet oldani.

Kapcsolat

web: https://nekaszallasesrendezveny.hu/

FB: https://www.facebook.com/nekaszallasrendezveny

Árak és foglalás: https://nekaszallasesrendezveny.hu/szallas#booking

Telefon, email rendezvények esetén: +3685/888-851; rendezveny@neka.hu

Telefon, email szállás esetén: +3685/888-855; letesitmeny@neka.hu

< vissza